Wij zijn een Roestvaststaal Slijp Bedrijf dat zich dat zich bezig houd met handmatig slijpen en polijsten van RVS producten. Daarbij kun je denken aan diverse producten:

* Tanken voor de zuivel en Farmaceutische Industrie
* Kunstwerken
* Interieur objecten zoals trappen, leuningen en dergelijke
* Apparaten en Appendages
* Alle denkbaren jachtbeslag

Al deze producten kunnen naar wens van de klant worden afgewerkt, van fijngeslepen tot hoogglans gepolijst.

Vele producten kunnen na samenstelling niet meer machinaal worden afgewerkt,
hierdoor is een bedrijf met jarenlange kennis van het handslijpen van groot belang.
Ieder product of half fabrikaat wordt met de meeste zorg behandeld zodat de klant de hoogste kwaliteit gewaarborgt krijgt.

Langius RVS werkt grotendeels vanuit een eigen werkplaats, maar schuwt het werken op locatie niet om de klant de beste service te verlenen.

Wij hebben onze laatste jaren speciaal toegelegd op het slijpen en hoogglans polijsten van RVS Jachtbeslag voor de luxe jachtbouw.

Omdat wij door onze kwaliteit worden gewaardeerd in deze branche, hebben wij diverse grote jachtbouwers in ons klantenbestand.

Mocht u vragen hebben of informatie willen ontvangen over het afwerken van RVS producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u de beste adviezen en de scherpste offertes bieden.

Onze Slogan '' Klein maar groot in kwaliteit '' Resulteert in het feit dat wij u de hoogste kwaliteit kunnen bieden voor een aantrekkelijk tarief.